Wie we zijn

IMMO THYS vindt z’n ontstaan vanuit het bouwbedrijf Thys bouwprojecten, dat in 1970 werd opgestart met een schrijnwerkerij door Louis Thys, vader van Dirk Thys. Door de toenemende activiteiten van Thys bouwprojecten in eigen projectontwikkeling groeide stilstaan het idee om ook de verkoop van deze projecten in eigen beheer te bundelen.

Hiervoor werd in 2002 IMMO THYS NV opgericht. Deze vennootschap wordt sinds 2007 bestuurd door Nadine Thys-Versmissen.

IMMO THYS draagt een persoonlijk contact met z'n klanten én de daarbij horende service, hoog in het vaandel. Doordat deze manier van werken IMMO THYS typeert, ontstond ook de vraag om voor externe vennootschappen verkopen te realiseren.

Niet enkel de verkoop van residentiële ontwikkelingen maar ook de verhuur van kantoren en magazijnen van zowel eigen ontwikkelingen als van derden, behoort tot de activiteiten.

IMMO THYS heeft zijn kantoren in het dienstencentrum 4Wings te Westerlo. Het complex is vlakbij de E313 gelegen waardoor het gemakkelijk te bereiken is.

Het verstrekken van informatie over de status van de aangeboden projecten behoort tot een essentieel element van de waarden binnen de onderneming. Er worden foto’s van elke fase in het bouwproces genomen, welke altijd terug te vinden zijn op de website. Zo kan U, als koper of geïnteresseerde klant, het project op de voet mee volgen.

Tot slot wordt er ook nog graag gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën op de website welke het de klant eenvoudiger maken in het vinden van het ideale appartement in een project.

Kortom, IMMO THYS is de ideale partner bij het zoeken en invullen van uw vastgoedbehoeften en - wensen.

BIV-nummer: 501300
Ondernemingsnummer: 0477.178.929